Основна музичка школа "Амадеус"

Основна музичка школа "Амадеус" је за своје полазнике припремила посебне програме који ће их на едукативни начин увести у свет музике.

Закажите бесплатан пријемни испит за редовну наставу:

     - клавира, гитаре, виолине, виолончела и соло певања.

  •  Прилагођен распоред часова
  •  Могућност приватних часова
  •  Велики број јавних наступа и концерата у организацији школе
  •  Ванредно школовање

У пријатној атмосфери и лепом амбијенту школе  одржавају се пробе малог и великог хора, оркестра и бројних камерних ансамбала. Репертоар се формира у складу са наставним планом и програмом али и на иницијативу самих ученика.

Ученици често наступају као солисти и чланови различитих састава на бројним концертима, друштвеним и културним догађајима Београда.

У току сваке школске године ученици, заједно са родитељима и наставницима, одлазе на бројне концерте, оперске и балетске представе прилагођене њиховом узрасту. На тај начин проширују своје знање о музици, интересовање за уметнички и културни живот града у којем живе и обогаћују свој унутрашњи свет.

Школа има сталну сарадњу са установама културе:  Мадленианум, Народно позориште, Задужбина Илије М. Коларца, Културни центар Београда, Културни центар Чукарица, Културни центар Раковица и многим школским и предшколским установама са територије општина Чукарица и Нови Београд.

У просторијама школе налази се  "The Box Sound Studio", за потребе снимања музичких материјала.