OGLAS ZA POSAO

Potreban profesor klavira za rad na mestu zamene nastavnika na porodiljskom odstustvu. Zainteresovani kandidati sa odgovarajućom stručnom spremom mogu poslati svoje radne biografije i u najskorijem vremenu očekivati poziv na razgovor.
Radujemo se budućoj saradnji. 
 

               Uprava MŠ Amadeus

Festival Amadeus

 13. MEĐUNARODNI FESTIVAL MUZIKE  "AMADEUS" 

u Beogradu 

28. maj - 21. jun, 2021.

Prvi koncert revijalnog dela festivala biće održan 07.  juna sa početkom u 18 časova. Potrebno je da takmičari sa profesorima i klavirskim saradnicima dodju u 17 časova radi probe. Dozvoljeno je da svaki učesnik povede maksimalno dve osobe koje mogu sedeti u publici. Molimo sve prisutne da se pridržavaju aktuelnih mera u vezi pandemije COVID19! 

REZULTATE TAKMIČENJA MOŽETE PREUZETI NA DNU STRANICE. 

Čestitamo svim takmičarima na osvojenim nagradama. Učenici koji su osvojili:

   99-100 poena sviraće na koncertu

Osnovna i srednja muzička škola "Amadeus"

Poštovani roditelji,

Prema svim zdravstvenim i pedagoškim merama, naša škola je napravila dinamiku rada na sledeći našin:
Nastava solfeđa i teoretskih predmeta za učenike osnovne i srednje muzičke škole Amadeus odvija se online preko viber i zum aplikacije u terminima koji su dogovoreni sa predmetnim nastavnikom.
U prostorijama škole na Banovom brdu  održavaju se časovi solfeđa: sredom i subotom za učenike osnovne muzičke škole koji su se opredelili da nastavu prate u školi ili dolaze na povremene konsultacije sa predmetnim profesorom.
Nastava instrumenta realizuje  se u dogovoru sa

SVEČANA AKADEMIJA O ŽIVOTU SVETOG SAVE

Svečana akademija o životu Svetog Save je projekat učenika i profesora MŠ Amadeus koji se sastoji od duhovnog muzičkog programa i literarnih tačaka. Muzički program sastavljen je od duhovnih i rodoljubivih pesama u izvodjenju  hora "Amadeus", učenika muzičke škole kojim rukovodi prof. Daniela Ivanović.  Literarne tačke u obliku male predstave su zasnovane na tekstovima o životu i učenju Svetog Save. 

Muzička škola "Amadeus" dugi niz godina ima saradnju sa Srpskom Pravoslavnom crkvom i program povodom Dana svetog Save škola tradicionalno organizuje u nekom od hramova.

Dani Amadeusa /proslava 16 godina rada škole

Muzička škola Amadeus je u toku decembra meseca organizovala serijal koncerata pod nazivom DANI AMADEUSA. Tom prilikom učenici škole pripremili su nekoliko projekata:  mjuzikl  "Mocartov muzički vremeplov", Svečanu akademiju - KONCERTOLOGIJA i veče filmske muzike.  Povodom proslave 16 godina rada škole koncerte su ulepšali i polaznici vrtića predškolske ustanove Čukarica i predškolske ustanove Novi Beograd. U velikom broju uživali smo u duvanju svećica, tortama i lepim zvucima. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Muzikopisi

PROJEKAT UČENIKA ŠKOLE 

Ciklus koncerata pod nazivom MUZIKOPISI u potpunosti je delo učenika škole. Svake školske godine učenici srednje muzičke škole Amadeus  osmisle temu i predstave svoj projekat profesorima i publici. 

Pages