Oglasna tabla

OGLAS ZA POSAO

Potreban profesor klavira za rad na mestu zamene nastavnika na porodiljskom odstustvu. Zainteresovani kandidati sa odgovarajućom stručnom spremom mogu poslati svoje radne biografije i u najskorijem vremenu očekivati poziv na razgovor.
Radujemo se budućoj saradnji. 
 

               Uprava MŠ Amadeus

AUDICIJA za stipendiste MŠ Amadeus

Osnovna i srednja muzička škola „Amadeus“ je obezbedila

STIPENDIJE

za najtalentovanije polaznike u školskoj 2020/2021.g

Kao vodeći promoter muzičkog obrazovanja u zemlji muzička škola „Amadeus“, prvi put posle 16 godina rada sponzoriše mlade talente!

Na AUDICIJU za stipendiste  muzičke škole „Amadeus“ mogu da se prijave deca uzrasta od 5 do 15 godinakoja lepo pevaju ili žele da sviraju neki instrument.

Stručni žiri sastavljen od licenciranih pedagoga muzičke škole „Amadeus“ oceniće pevanje kandidata i odabrati najuspešniju decu  koja će imati priliku da osvoje

stipendiju u školskoj

SVEČANA AKADEMIJA O ŽIVOTU SVETOG SAVE

Svečana akademija o životu Svetog Save je projekat učenika i profesora MŠ Amadeus koji se sastoji od duhovnog muzičkog programa i literarnih tačaka. Muzički program sastavljen je od duhovnih i rodoljubivih pesama u izvodjenju  hora "Amadeus", učenika muzičke škole kojim rukovodi prof. Daniela Ivanović.  Literarne tačke u obliku male predstave su zasnovane na tekstovima o životu i učenju Svetog Save. 

Muzička škola "Amadeus" dugi niz godina ima saradnju sa Srpskom Pravoslavnom crkvom i program povodom Dana svetog Save škola tradicionalno organizuje u nekom od hramova.

Muzikopisi

PROJEKAT UČENIKA ŠKOLE 

Ciklus koncerata pod nazivom MUZIKOPISI u potpunosti je delo učenika škole. Svake školske godine učenici srednje muzičke škole Amadeus  osmisle temu i predstave svoj projekat profesorima i publici. 

Pages

Subscribe to RSS - blogs